This is

3 stationer
60 min < 800Cal


Klassen startar med att instruktör hälsar välkomna och beskriver dagens pass kortfattat, sedan är det en uppvärmning på ca 10min där du i lugn och ro får lära dig dagens kombo som kommer göras på säcken. Efter uppvärmingen går instruktören igenom passet samtliga övningar i detalj.

RUN - Lace up

Technogym Skillruns bjuder dig på Sprints, Inclines, Släde, Fallskärm och mycket mer! Skillrun är så mycket mer än ett löpband. Du kommer älska att hata dessa träningsmaskiner.

HIT - Time to flex

Klassisk Fightbox-mode. Kettlebells, slamballs & dumbbells. AMRAPS, EMOMS, METCON. Här handlar det om styrka och att göra en rep mer än du trodde var möjligt.

BOX - You vs. the bag

Förvänta dig snabba raka slag, tunga krokar och enkla slagserier som rak-rak-krok etc.All boxning sker individuellt mot en säck och du kommer aldrig behöva para ihop dig med någon eller hålla i några mittsar, its you vs. the bag. Kill it!

FAQ

Ofta frågade frågor om träningen, studion etc.


Om träningen

Runbox är helt ett otroligt klasskoncept utvecklat av Fightbox där du jobbar på tre olika stationer.
1.Löpband - Technogym Skillruns (dripp dripp)
2.Styrka (HIIT) - Klassisk Fightbox-mode. Kettlebells, slamballs & dumbbells. AMRAPS, EMOMS, METCON etc.
3.Boxningssäck - Basic boxing, we do go hard and we do go fast - beginner friendly
Du kommer få den ultimata workouten då du kör slut på benen på löpbandet, tränar core, ass, abs i mitten med vikter och sist ut får armarna sitt på boxningsäcken. Boxning?!? oroa dig inte, läs frågan nedanför.

Klassen startar med att instruktör hälsar välkomna och beskriver dagens pass kortfattat, sedan är det en uppvärmning på ca 10min där du även i lugn och ro får lära dig dagens kombo som kommer göras på säcken. Efter det är du förhoppningsvis varm och behöver landa lite, då passer instruktören på att gå igenom hela passet och samtliga övningar tydligt. Avbryt gärna och fråga om du inte hänger med.
Du kommer få börja på antingen löpband, styrka eller säck. Instruktören och klockan på väggen hjälper dig att hålla koll på tiden och när det är dags att byta. Efter du gjort dina första 2-3 klasser kommer du vara varm i kläderna och en Runbox OG in the makin.

Vet du vad? Det är därför vi finns, våra instruktörer har flera års erfarenhet och kommer finnas där in the speed of light ifall du behöver någon alternativ övning av någon anledning. Ofta visar instruktören dessa alternativ redan på den ordinarie genomgången. Vi lovar, you good!

Njaaa.. nästan! är det din första gång på Runbox kommer vi be dig att vara ombytt och klar 5min innan passet startar, då kommer du få en liten 1-on-1 genomgång med instruktören. Sedan börjar den ordinarie uppvärmningen och sedan kommer en till genomgång för hela gruppen och då kommer du känna dig som hemma.

Yes alla behöver handskar (obligatoriskt) vilket finns att hyra för 39kr eller köpa på plats 599kr. Självklart kan du använda egna handskar om du äger ett par.

Absolut inte, målet med detta pass att att komma åt de härliga endorfinerna och den höga förbränningen som boxning ger. Instruktören visar alltid tydligt vad som ska göras och har inga förväntningar på att du som deltagare ska ha tidigare erfarenhet. Förvänta dig snabba raka slag, tunga krokar och enkla slagserier som rak-rak-krok etc. all boxning sker individuellt mot en säck och du kommer aldrig behöva para ihop dig med någon eller hålla i några mittsar, its you vs. the bag. Kill it!

Våra konceptklasser heter Runbox45. & Runbox60. Dvs. 45 eller 60min På våra Skillruns (Treadmills) kommer vi att springa i intervaller, pusha släde och mycket annat kul man kan göra med dessa träningsmaskiner, Skillrun är så mycket mer än ett löpband. Du kommer inte bli besviken. På boxningssäcken kommer vi som ovan nämnt att blanda enkla kombinationer med konditionsboxnings dvs. snabba slag, sit up med slag eller kanske 10 krokar 10 squats. Kom så får du se!
Om bokning

Nix, du kan köpa en klassbiljett om du är nyfiken eller sugen på drop in. Vi erbjuder även klippkort. dessa köper du på fightbox.se precis som med alla andra träningskort. När du har reggat dig kommer du få ett mejl av oss med inlogg till appen "Fightbox" där du kan boka önskad klass. Smart och smidigt.

Vi kommer låta alla medlemmar oavsett medlemskap boka och köra Runbox fram till den 22/04/04 efter det är det medlemskapet Medium eller Large som gäller för att boka Runbox.

Det gör du enkelt Här.

Upp till 2h innan kan man avboka vilket betyder att du har chans att få plats fram tills dess så håll koll på appen, erfarenhet har visat oss att mycket kan hända i folks liv så är man på väntelistan får man i regel alltid en plats. Detta kan naturligtvis skifta beroende på hur populärt ett pass är.

Vi rekommenderar att komma en 15 minuter innan din klass börjar så hinner du checka in, snicksnacka lite och mentalt landa innan det är dags. Glöm inte handskarna!

Om det är ditt första besök så säg ”hej det är första gången jag är här” så hjälper personalen i repan dig. Och kom ihåg, ett leende goes a long way. Säg även samma till instruktören om du önskar the luxorius 1-on-1 walkthrough.

Du kan avboka fram till 2h innan din klass börjar. Annars åker du på en varning (punch) efter 3 varningar låser vi ditt kort och då får du låsa upp det för 300kr, om du lovar att skärpa dig!
Innan passet

Vanliga träningskläder, Skor är inte obligatoriskt men kan vara skönt på löpbandet om man är van vid det. UP 2 YOU, Indoor shoes tho!

Lindor är gött men tar lång tid att ta på så vi rekommenderar våra "snabblindor" som man enkelt kan ta av sig när det är dags att byta station. Dessa går att köpa i repan.

Vi säljer utmärkta flaskor med vatten och även ett noga utvalt sortiment av sportdryck. Dessutom är omklädningsrummen utrustade med kranar som erbjuder unlimited refill. Ta med en flaska eller köp i repan.
Efter passet

Absolut, utrustade med varmt och kallt vatten, shampoo och balsam från Kevin Murphy och duscchgel från Moss Noor. Blir knappast bättre.

Roligt att du frågar, ja det finns det. Vi har ett utmärkt roterade urval av fantastiska proteinshakes för att fullborda ditt träningspass. Ett hett tips är att förbetälla din shake innan du går in på ditt pass.

RUN
HIT
BOX

Up to 800cal per hour